Salvanim - Spital Veterinar

Telefon-Fax: 0232-212184

Despre noi

Avem cunoştinţele şi experienţa pentru a oferi cea mai buna îngrijire pentru animalul dumneavoastră de companie. Pentru că ne pasă, modul profesionist de a avea grijă de cei iubiţi vouă este principala noastră prioritate.

Educaţia este componenta cheie a succesului nostru. Echipa noastră este mereu la curent cu tehnicile şi produsele de practică veterinară actuale şi inovatoare, printr-un proces de educaţie continuă. Încercăm de asemenea să ne educăm clienţii pentru a îmbunătăţi relaţia client - animal.

Totul pentru binele dumneavoastră si al animalului dumneavoastră!

Scurt Istoric

1992 - apare primul cabinet veterinar privat din Iaşi şi Moldova, înfiinţat de Prof. Dr. Vasile Clipa şi Dr. Edmond Stecyk, sub denumirea de SALVANIM, unde se execută consultaţii, vaccinări, tratamente şi intervenţii chirurgicale.

Activităţile se desfăşoară într-un spaţiu închiriat format din două camere, sală de aşteptare şi sală de consultaţii, tratament şi chirurgie.

2002 - prezent: SALVANIM funcţioneaza ca spital al carui proprietar este Dr. Edmond Stecyk, cu sală de aşteptare şi recepţie, sală de consultaţie cu echipamente pentru diagnostic de laborator, radiologie şi ecografie, o modernă sală de operaţie dotată cu aparatură de anestezie generală Isofluran, o sală de tratament şi stomatologie, o camera pentru toaletare, îmbăiere şi uscare a câinilor şi 20 de spaţii pentru spitalizare şi pensiune.

SUNTEM SPECIALIZAŢI PENTRU A VĂ TRATA TOATE ANIMALELE DE COMPANIE

Str. Sf. Petru Movilă (fostă Uzinei) nr.30
Iaşi, 700014, România
Tel./Fax: +40 (0)232 212.184

Luni-Vineri: 09.00-16.00
Sâmbătă: 09.00-11.00
Duminică: închis